Beskrivelse
Opskummet PVC 19 mm – Hvid – den hvide konstruktionsplade af opskummet PVC.
Opskummet PVC 19 mm – Hvid – Skåret på mål er en hvid plade af opskummet PVC. Den opskummede konstruktion gør, at pladen har en mat overflade på begge sider, og samtidig er Opskummet PVC 19 mm – Hvid – Skåret på mål en meget stærk og stabil plade.
Anvendelser
Opskummet PVC 19 mm – Hvid – Skåret på mål er en allround plade, der kan bruges til stort set alt. Du kan bygge en skohylde af opkummet PVC, når pladerne har lidt tykkelse – fx.denne 19 mm. Du kan beklæde vægge med opskummet PVC, og traditionelt er mange plader af opskummet PVC blevet brugt som bandereklamer på landets mange sportspladser.
På den korte bane, kan opskummet PVC bruges overalt. Men på den lange bane, så er opskummet PVC bedst bruge indendørs, da sollys over tid vil få pladerne til at gulne.
Opskummet PVC 19 mm – Hvid – Skåret på mål er en god skilteplade, da den har en mat overflade. Det gør at der kan trykkes og printes direkte på pladens overflade. Samtidig er den matte overflade på Opskummet PVC 19 mm – Hvid – Skåret på mål god at montere foliebogstaver på.
Bearbejdning
Opskummet PVC 19 mm – Hvid – Skåret på mål er meget let at bearbejde. Man kan skære i opskummet PVC med en sav. Det kan være en rundsav eller en stiksav. Man kan også fræse i opskummet PVC med en fræser. Opskummet PVC kan termoformes når pladen opvarmes i en ovn.
Det er let at bore hul i en plade af opskummet PVC. Du skal bruge et metalbor. Som afstand til kant bør man minimum holde 1,5 x hullets diameter.
Skruefast
Opskummet PVC 19 mm – Hvid – Skåret på mål er en skruefast plastplade. Det bedste resultat opnås dog altid, når der bores for, før skruen monteres.
Brandsikker
Opskummet PVC brænder ligesom træ, og opnår resultatet “E”, når den brandtestes i henhold til EN13501.
Ekspansion
Husk, at opskummet PVC arbejder i forhold til temperaturen. Varmeudvidelsesfaktoren er 0,065mm/m. Det betyder at hvis temperaturen ændrer sig 20 grader, så ændrer pladen sit mål med (20 x 0,065) = 1,3 mm pr meter.